Fractional inches

2D CAD software for Windows, Mac OS X and Linux
Eric Pousse
Posts: 985
Joined: Sat Dec 03, 2011 12:31 pm
Location: Tours - France

Re: Fractional inches

Post by Eric Pousse »

Bonjour George,

Thanks for reporting this bug.

I have fixed it but if the text is styled, the style is lost.
I will search if I can preserved the style.

Cordialement.
Eric Pousse
Eric Pousse
Posts: 985
Joined: Sat Dec 03, 2011 12:31 pm
Location: Tours - France

Re: Fractional inches

Post by Eric Pousse »

Bonjour George,

This new beta version fixes the bug of text replacement, thanks.
And works also on styled texts.

Cordialement.
Eric Pousse
debenriver
Posts: 656
Joined: Sat Dec 03, 2011 9:19 pm
Location: Maine USA and Suffolk England
Contact:

Re: Fractional inches

Post by debenriver »

Hi Eric

Works perfectly! Many thanks.

No more problems with fractions too!! Easy to replace if wished :mrgreen:

Cheers -- George
Post Reply